top of page

reservatie- & annulatie-voorwaarden

De hiernavolgende algemene voorwaarden gelden voor elke reservatie, telefonisch, elektronisch of schriftelijk bij, en op iedere overeenkomst met SARL MBVB - vennootschap handelend onder de naam ‘La maison blanche aux volets bleus’.

 

Bij elke reservatie dient een voorschot betaald te worden. Het voorschot bedraagt steeds 50% van de totale reservatiekost. Indien een voorschot niet is ontvangen binnen de bepaalde termijn van 7 werkdagen, behouden wij ons het recht de data terug vrij te maken voor andere reserveringen.

 

Het vermelde voorschot is ten allen tijde verworven en wordt als een eerste schadeloosstelling bij annulatie aanzien.

 

Onze facturen zijn contant betaalbaar op het einde van uw verblijf. Elke voorafbetaling dient te gebeuren rechtstreeks op de meegedeelde Franse bankrekening met de exacte referentie en bedrag die u bij uw reservatie ontvangt.

 

Mits overeenkomst kan u het resterende saldo ook overschrijven daags voor datum van aankomst, contacteer ons hiervoor.

 

Bij vertrek krijgt u een factuur van het voorschot en het saldo. Het is niet mogelijk om het resterende saldo noch eventuele extra kosten pas na vertrek over te schrijven. Wij aanvaarden geen kredietkaarten.

 

Geen enkele klacht kan als een reden van niet betaling beschouwd worden. Klachten aangaande onze diensten en prestaties moeten ons toekomen ten laatste acht dagen na factuurdatum. Elke klacht moet tevens aangetekend bezorgd worden. Elk geschil over de prestatie of de uitvoering van de huidige overeenkomst behoort tot de uitsluitende bevoegdheid van de Rechtbanken van Vannes, gelegen in Morbihan, Bretagne, Frankrijk.

 

Al onze prijzen zowel in onze offertes als in onze infobrochure en webpagine, zijn steeds BTW (TVA) en bediening op onze locatie inbegrepen, tenzij anders vermeld. Voor prestaties buiten onze locatie gelden specifieke verkoopsvoorwaarden.

 

Bij annulatie wordt volgende regeling getroffen : een voorschot kan omgezet worden in een tegoedbon, in mindering gebracht van 25 euro administratieve kosten per reservatie, en dit enkel bij noodgeval, tot 2 weken voor aankomst. Minder dan twee weken voor aankomst geldt het voorschot als schadeloosstelling en is het verworven zonder tegenprestatie. Contacteer ons steeds voor overleg.

 

Wij hanteren deze verkoopsvoorwaarden om u een vlekkeloos verblijf te kunnen garanderen. We kijken er naar uit om u bij ons in Bretagne te ontvangen en wensen u alvast een schitterende vakantie.

 

Voor reservaties die u lang op voorhand wenst vast te leggen, raden wij u aan om een annulatie-reisverzekering af te sluiten bij uw verzekeraar.

 

SARL MBVB

BLEZOUAN 12

F-56580 CREDIN

bottom of page