top of page

op de beneden verdieping

Phare Breton

Phare Breton
Phare Breton
Phare Breton
Phare Breton
Phare Breton

‘Phare Breton, de kamer met de vuurtorens, ligt op de beneden verdieping van onze longère. Deze kamer heeft een deurraam met  directe toegang tot de tuin. U hoeft uw koffers niet naar boven te dragen, ideaal voor families of gasten die liever geen trappen doen.   
Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een ingemaakte kast, een schrijftafel en WIFI verbinding. 

 

Naast de kamer is aangrenzend uw privé badkamer met wc. Hier vindt u een ruime instapdouche met regen- en handsproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijkse hotelservice.

 

Over deze kamer bevindt zich een tweede 2-persoons kamer - ‘La Belle-îloise’ (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) - die u eventueel bij kan huren. Deze combo is ideaal voor families.

op de eerste verdieping

Bleu de Toi

2E21E184-A3A1-4690-8455-4334AC72ECB9
D403EB25-B3C0-4BDF-9C85-06DE3E2ABFDB
85A97542-95AF-4EAF-9FF2-B350E4FF7BB4
B11F032D-6764-4C6F-9EE1-FC2A709DB0EF

‘Bleu de Toi', de blauwe kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. De kamer heeft zicht op onze tuin en de natuur rondom. Het tweepersoonsbed (boxspring 160x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u 2 ingemaakte kasten, een schrijftafel en WIFI verbinding.
 

Naast de kamer is aangrenzend uw ruime privé badkamer met wc. Hier vindt u een brede instapdouche met regen- en hand-sproeier. Grote badhanddoeken liggen klaar met uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijkse hotelservice.

Blanc des Blancs

Blanc des Blancs
Blanc des Blancs
Blanc des Blancs

‘Blanc des Blancs', de witte kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. De kamer heeft een deurraam-balkon met zicht op onze tuin en de natuur rondom. Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een hangkast, een schrijftafel en WIFI verbinding. Uw badjassen en handdoeken liggen klaar voor u.

 

Over deze kamer vindt u uw privé badkamer en ernaast een aparte toilet. U beschikt over een ruime instapdouche met regen- en handsproeier. Grote badhanddoeken liggen klaar. Er is gedacht aan bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijkse hotelservice.

Rouge mon Amour

Rouge mon Amour
Rouge mon Amour
Rouge mon Amour

‘Rouge mon Amour’, de rode kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. De kamer heeft zicht op onze tuin en de petanque-baan. Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een ingemaakte kast, een schrijftafel en WIFI verbinding.
 

Naast de kamer is aangrenzend uw ruime privé badkamer met wc. Hier vindt u een brede instapdouche met regen- en hand-sproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijkse hotelservice.

photographs by Pauline Limouzin

bottom of page