op de beneden verdieping

Phare Breton

la maison blanche aux volets bleus
la maison blanche au volets bleus
la maison blanche aux volets bleus

‘Phare Breton, de kamer met de vuurtorens, ligt op de beneden verdieping van onze longère. Deze kamer heeft een deurraam met  directe toegang tot de tuin. U hoeft uw koffers niet naar boven te dragen, ideaal voor families of gasten die liever geen trappen doen.   
Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een ingemaakte kast, een schrijftafel en WIFI verbinding. 

 

Naast de kamer is aangrenzend uw privé badkamer met wc. Hier vindt u een ruime instapdouche met regen- en handsproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

 

Over deze kamer bevindt zich een tweede 2-persoons kamer - ‘La Belle-îloise’ (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) - die u eventueel bij kan huren. Deze kombinatie is ideaal voor families.

photographs & Styling by Anouck

op de eerste verdieping

Bleu de Toi

kamer Bleu de Toi
kamer Bleu de Toi
kamer Bleu de Toi_3

‘Bleu de Toi', de blauwe kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. De kamer heeft zicht op onze tuin en de natuur rondom. Het tweepersoonsbed (boxspring 160x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u 2 ingemaakte kasten, een schrijftafel en WIFI verbinding.
 

Naast de kamer is aangrenzend uw ruime privé badkamer met wc. Hier vindt u een brede instapdouche met regen- en hand-sproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

 

We kunnen in deze kamer een babybedje met bedlinnen voorzien. 

photographs by Brent Darby

styling by Naomi Jones

Blanc des Blancs

kamer Blanc des Blancs_1
kamer Blanc des Blancs_2
kamer Blanc des Blancs_3

‘Blanc des Blancs', de witte kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. Deze mooie grote kamer heeft een deurraam-balkon met zicht op onze tuin en de natuur rondom. Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een hangkast, een schrijftafel en WIFI verbinding.

 

Over deze kamer vindt u uw knusse privé badkamer met ernaast een aparte wc. U beschikt over een ruime instapdouche met regen- en handsproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

photographs by Brent Darby

styling by Naomi Jones

Rouge mon Amour

kamer Rouge mon Amour_1
kamer Rouge mon Amour_2
kamer

‘Rouge mon Amour’, de rode kamer, ligt op de eerste verdieping van onze longère. De kamer heeft zicht op onze tuin en de petanque-baan. Het tweepersoonsbed (boxspring ‘grand lit’ 160x200 of ‘twin’ 2x 80x200) is opgedekt met een dekbed. Bloemen uit de tuin en een flesje water verwelkomen u. In de kamer vindt u een ingemaakte kast, een schrijftafel en WIFI verbinding.
 

Naast de kamer is aangrenzend uw ruime privé badkamer met wc. Hier vindt u een brede instapdouche met regen- en hand-sproeier. Grote badhanddoeken hangen klaar binnen handbereik naast uw badjas. Er is gedacht aan handdoeken voor het zwembad, bodymilk, shampoo en douchegel, haardroger, droogrekje, wasmiddel, wattenstaafjes en watjes. Dagelijks krijgt uw kamer een hotelservice.

 

Tegenover deze kamer bevindt zich een knusse studentenkamer die u eventueel bij kan huren.

photographs & Styling by Anouck