top of page

WELKOM - Degemer mat 

BRETAGNE

U komt bij ons logeren om culinair verwend te worden, uit te rusten, in alle comfort te genieten van het goede leven. Wij verwelkomen u in onze 100-jarige longère-boerderij op het platteland in het zachte zuiden van Bretagne, op  40 min. van de Golfe du Morbihan, tussen Rennes en Vannes. Ons huis is omgeven door een fleurige tuin met 11 eiken op een terrein van 1ha. Ons verwarmd openlucht zwembad ligt in het veld met zicht op de weiden. Je vindt ons aan het einde van een doodlopende weg in het gehucht Blézouan, op 3 km van de dorpskern van Crédin, midden in agrarisch gebied. Bij ons logeert u in een groene, rustige omgeving. Wij dragen er persoonlijk zorg voor dat u een uitstekend verblijf bij ons beleeft.

Onze bedrijvige keuken is meteen ook de ingang van ons huis, het is de eerste plaats waar we mekaar zullen ontmoeten voor een welkomstglas!  Naast de open keuken is de woonkamer waar we het ontbijt en diner aanbieden. Aansluitend, het salon met zicht op de tuin en met de open haard. In de tuin neemt u plaats in het knusse paviljoen waar we op warme dagen ontbijten en dineren.

Bij het zwembad vindt U onze fitness-ruimte.

U vindt bij ons streekinformatie, stafkaarten en route-beschrijvingen om uw ontdekkingstochten door Bretagne te plannen. Wij zijn centraal gelegen in Bretagne zodat u eenvoudig bekende plaatsen kan bezoeken, zoals Vannes (vismarkt), Golfe du Morbihan, Carnac, Quiberon, Bélon, Concarneau in het zuiden of St.-Malo, Cancale, Dinan, Cap Fréhel, Perros-Guirec in het noorden. Maar vergeet ook de minder bekende pareltjes niet te bezoeken, zoals Port Louis (Lorient), Doëlan, Huelgoat, Ile aux Moines, Aber-Wrac'h, Broceliande, Vallée du Blavet, Paimpol, Ria d'Etel of Josselin... te voet, per fiets of met de wagen.

Tot ziens - Kenavo 

TARIEVEN

CONTACT

LA MAISON BLANCHE AUX VOLETS BLEUS

MAISON & TABLE D'HÔTES CULINAIRE - ATELIERS DE CUISINE - PISCINE

 

12, Blézouan

56580 Crédin

Morbihan - Coeur de Bretagne

Frankrijk

info@lamaisonblancheauxvoletsbleus.com

 

bottom of page